Delegacija OO DPS Berane položila vijenac u znak poštovanja prema žrtvama antifašističkog pokreta

Povodom 9. maja – Dana pobjede nad fašizmom, delegacija Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Berana posjetila je spomenik Slobode na Jasikovcu i položila vijenac u znak poštovanja prema žrtvama antifašističkog pokreta.

Tokom četvorogodišnje borbe pripadnici Narodnooslobodilačkog pokreta beranskog kraja dostojno su se odužili svome narodu, svojoj domovini i istoriji. U antifašističkoj borbi, beranski kraj dao je 795 žrtava koje su ugrađene u temelje naše slobode. Čuvajući sjećanja na njih, nastavljamo da baštinimo antifašizam kao temeljnu vrijednost naše partije i Crne Gore.

Zahvalni svim učesnicima antifašističkog pokreta duboko se klanjamo svima koji su položili svoje živote u borbi protiv fašizma kao najveće svjetske pošasti.

Članovi i simpatizeri Demokratske partije socijalista Crne Gore sa ponosom nastavljaju da njeguju sve vrijednosti antifašizma, čuvajući time slobodu kao najdragocjeniju ljudsku vrijednost.

U godini kada se obilježava 75 godina od velike pobjede u Drugom svjetskom ratu, nastavljamo da izgrađujemo modernu građansku Crnu Goru.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berana                       

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član