Ćorić: Neistiniti navodi da napuštam DPS, jedina smo partija sa jasnim programskim ciljevima

Ovih dana na društvenim mrežama objavljuju se kojekakve laži i neistine, i pisanje bilo kakvih demantija je gubljenje vremena. Međutim, ovim putem ne zbog sebe, već zbog partije kojoj pripadam i svih onih koji me znaju dužan sam demantovati navode izvjesnog Miša Sekulovića.

Naime, pomenuti je u objavi na svojoj facebook stranici iznio da sam napustio Demokratsku partiju socijalista i dobio unaprijeđenje što je čista laž, niti sam, niti ću napustiti partiju kojoj pripadam, jer tvrdim da je to jedina partija sa jasnim programskim ciljevima i ljudima koji mogu te ciljeve realizovati.

Takođe, nije tačno da sam unaprijeđen, već zbog partijske pripadnosti razriješen sa mjesta rukovodioca Pravne službe u EPCG, što je lako provjerljivo.

Mi znamo da bi svi vi rado vidjeli naše kadrove u vašim redovima, koji za razliku od vaših imaju i znanje i prepoznati su kao profesionalci u svom poslu.

Međutim, ništa od toga, niti ja, niti niko od pripadnika DPS-a neće prići i podržati retrogradnu politiku niti vaše partije niti Demokrata.

O nekulturnom obraćanju, neprimjerenim kvalifikacijama i iznesenim neistinama dotični će imati priliku da govori pred nadležnim organima. To je jedino što mu je sigurno.

Željko Ćorić, član Opštinskog odbora DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član