Bogdanović – Atanasovski: DPS posvećena saradnji u oblastima koje su u cilju unaprijeđenja demokratije

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović sastao se danas sa Emilom Atanasovskim, direktorom za Zapadni Balkan Vestminsterske fondacije za demokratiju.

Tokom razgovora je ocijenjeno da Demokratska partija socijalista Crne Gore ima svijest o važnosti partnerstva sa relevantnim međunarodnim organizacijama koje pružaju podršku većoj participaciji, pluralizmu, pravnoj državi, socijalnoj pravdi i drugim značajnim društveno-političkim pitanjima u oblasti unaprijeđenja demokratije.

Sagovornici su pohvalili dugogodišnje odnose saradnje i razmjene, koji su za rezultat imali aktivno praćenje trendova modernih partija u demokratski razvijenim društvima i implementaciju brojnih standarda u oblasti organizacije i rada Partije.

Bogdanović je informisao Atanasovskog o aktivnostima koje se odnose na organizacionu, kadrovsku i programsku reformu unutar Partije, kako bi unaprijeđenjem kapaciteta u svim segmentima imali adekvatan odgovor u narednim izbornim ciklusima. Zaključio je da je DPS imala i ima ključnu ulogu u demokratskom sazrijevanju crnogorskog društva, te da kao državotvorna partija, ostaje istinski posvećena evropskim vrijednostima.

Demokratska partija socijalista Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član