Aranitović: Još jedan socijalni servis u Podgorici – “Gradska senior kartica”

Da je imperativ uprave Glavnog grada briga o najstarijim sugrađanima, najbolje svjedoči novi socijalni servis “Gradska senior kartica”, koji je pokrenula gradska uprava. Riječ je o projektu koji ima za cilj da unaprijedi standard penzionera i starijih sugrađana na način što im pruža priliku da ostvare popuste u velikom broju prodajnih i ugostiteljskih objekata, institucija, ustanova kulture, zdrastvenih ustanova i agencija za pružanje usluga na teritoriji Podgorice.

Dodatna važnost ovog projekta jeste okolnost da se on pokreće u vrijeme složene epidemiološke i ekonomske situacije izazvane pandemijom koronavirusa.

Ovaj projekat je još jedan primjer da gradska uprava i na ovaj način pokazuje odgovornost i senzibilitet prema starijim osobama koji svojim doprinosom predstavljaju vrijedan resurs našeg društva čime se ispunjava još jedno predizborno obećanje Demokratske partije socijalista u Glavnom gradu.

Budući da je briga za starije osobe odgovornost cjelokupnog društva, vjerujem da će društveno odgovorne kompanije prepoznati važnost ovog projekta i dati svoj puni doprinos u njegovoj realizaciji.

Ksenija Aranitović, odbornica u Skupštini Glavnog grada 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član