Klikovac: Nezapamćene kritike opozicije zbog gradnje saobraćajne, komunalne i ostale infrastrukture

U političkoj  teoriji i praksi gotovo da su nezapamćene kritike opozicije zbog toga da izvršna vlast gradi saobraćajnu, komunalnu i ostalu infrastrukturu. Obično se to dešava kada nema takvih učinaka, ali ne, naša opozicija kritikuje vrijedan rad. Ovakav politički fenomen, prisutan kod crnogorske opozicije, ne može da opravdaju ni okolnosti u kojima se odvijaju radovi na razvojnim projektima, dok god se poštuju preporuke nadležnih državnih organa i zdravstvenih ustanova. Čak , iz perspektive ekonomske struke,  predstavljaju potrebu da se zadrži određena ekonomska aktivnost kao polazna osnova za ekonomski oporavak i budući rast. Baš iz ovih razloga, umjesto neosnovanih kritika, trebalo bi čuti, bez politikanstva, pohvalu za vanredne napore koje ulaže sistem Glavnog grada Podgorica, najprije u sprečavanju širenja pandemije, a onda i u realizaciju razvojnih projekata.

Sigurni smo da opoziciona družina  koja se danas, očito po navici, utrkuje u kritikama vrijednih učinaka uprave Glavnog grada, ne bi mogla obezbjediti ni mali dio razvoja Podgorice u vremenu najvećeg ekonomskog rasta, koliko mi uspijevamo u otežanim uslovima izazvanim korona pandemijom.  Zbog toga, već u narednoj fazi političkog života, nakon izbora, možemo očekivati inovativan alibi za izborni poraz opozicije koji će biti u vezi pandemije korona virusom. Biće to još jedan politički fenomen zabilježen u opozicionim redovima u Crnoj Gori.

Na kraju, želimo da poručimo građanima da će uprava Glavnog grada Podgorica i gradska preduzeća nastaviti da djeluju s ciljem smanjenja rizika širenja epidemije korona virusa,  nastaviti da ostvaruju izborna obećanja kao i da kreiraju mjere pomoću kojih  će umanjiti negativne posledice novonastale situacije, a sve u cilju unapređenja kvaliteta života građana Podgorice.

Andrija Klikovac, odbornik u Skupštini Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član