Živković: Vjerujem da će izborni dan proteći u fer i demokratskoj atmosferi, očekujem da nakon 11. juna dobijemo stabilnu političku vlast koja će Crnu Goru povesti putem prosperiteta

“Današnji vanredni parlamentarni izbori održavaju se nakon društvene i političke krize u Crnoj Gori, koja je nastala nakon smjene dvije izvršne vlasti,

Vjerujem da će izborni dan proteći u fer i demokratskoj atmosferi. Očekujem da nakon 11. juna dobijemo stabilnu, političku vlast koja će Crnu Goru povesti putem prosperiteta, koja će se baviti životnim pitanjima građanki i građana Crne Gore i ono što je još važnije koja će se baviti pitanjem evropskih integracija”, poručio je Danijel Živković, nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada”, nakon što je obavio svoju građansku dužnost i glasao u svojim rodnim Pljevljima.

On je izrazio svoje uvjerenje da će svi politički akteri nakon večerašnje noći moći jedni drugima da čestitaju nakon još jednog uspješnog izbornog dana.

“Raduje da izborni dan prolazi u fer i demokratskoj atmosferi. Pozivam građanke i građane Crne Gore da iskoriste svoje biračko pravo”, rekao je Živković.

Danijel Živković, v.d. predsjednika DPS-a i nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član