Živković u Herceg Novom: Zahvalnost članovima na istrajnosti

Na večerašnjoj tribini u Herceg Novom, kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista kazao je da sa velikim i dubokim poštovanjem dolazi u Herceg Novi. On je izrazio punu zahvalnost članovima i simpatizerima zbog svega što su uradili na promociji politike Demokratske partije socijalista, pokazujući istrajnost.

“Vratićemo se na pozicije vlasti. Kada se vratimo, onda ne smijemo dozvoliti da ijedan od onih koji nas je glasao 11. juna bude izostavljen iz naše pažnje”, istakao je Živković.

Govoreći i o planu razvoja Demokratske partije socijalista, Danijel Živković je kazao da je bilo grešaka u dosadašnjem radu i da se ne smiju ponoviti, kao što trebamo iskoristiti svaki savjet i svaki resurs onih koji su uspješno vodili partiju i svih onih koji su donosili izborne pobjede i vodili Crnu Goru u prethodnom periodu.

Govoreći o reorganizaciji partije koju planira, Živković je saopštio da to ne podrazumijeva samo promjenu kadrova, nego promjenu načina i modela rada.

“Moramo sada da postavimo neke drugačije modele ponašanja. To u osnovi podrazumijeva poštovanje, razgovor i razumijevanje potreba svakog člana i simpatizera naše politike. Nije više isto političko vrijeme. Promijenjen je način ponašanja na političkoj sceni. Nije dovoljno za ovo vrijeme promijeniti kadrovsku politiku.“

Živković je naglasio da DPS mora da se vrati suštini političkog djelovanja, što podrazumijeva poštovanje, razgovor i razumijevanje potreba svakog člana i simpatizera politike koju promoviše DPS.

“Da nije članova i simpatizera DPS, ne bi bilo DPS. Tu činjenicu svako mora poštovati, a posebno novo rukovodstvo partije.“

Osvrćući se na stanje u Herceg Novom Živković je, između ostalog, podsjetio da su upravo Novljanke i Novljani imali priliku jasno da vide tekovine “oslobođenja” Crne Gore, 30. avgusta 2020. godine.

“Trajekt, koji su tako oslobodilački nazvali 30. avgust – raspada se, kao što će im se raspasti sva “sloboda” koju su navodno doveli u Crnu Goru. Šta su uspjeli? Uspjeli su da u jednom trenutku od Herceg Novog naprave izolovano ostrvo. A znate svi koliko je to opasno, u svakom smislu”, podsjetio je Živković.

“Samo i isključivo mi, našim radom, našim djelovanjem i pregalaštvom moramo vratiti Crnu Goru u kolosjek normalnosti”, zaključio je Živković.

Danijel Živković, v.d. predsjednika DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član