Živković u Danilovgradu: DPS će preuzeti odgovornost za održiv razvoj Crne Gore i njenu budućnost

Na populizmu se može vladati neko vrijeme, ali ne može sve vrijeme. Loša vlast ne može dugo trajati i to su nam pokazale vlade u prethodne tri godine, kazao je kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista Danijel Živković na skupu u Danilovgradu.

„Neće niko voditi računa o razvoju Crne Gore nego mi. Osnažimo našu partiju. Nije suština samo kadrovsko osvježenje partije već kroz to i reorganizacija koja će nas na nivou Crne Gore vratiti na sistem rada koji smo imali: razgovor, razumijevanje za probleme građana, posvećenost i odgovornost“, kazao je Živković.

On je pozvao mlade da zajedno grade budućnost, da se angažuju i oblikuju promjene za bolje sjutra. Istinska briga o razvoju Crne Gore, istakao je on, leži u rukama DPS-a: „Mi smo ti koji će preuzeti odgovornost za njenu budućnost”.

Živković je kazao da samo zajedničkim radom, razumijevanjem i odgovornošću možemo izgraditi snažniju, stabilniju i prosperitetniju Crnu Goru.

“Zajedništvo je ključni element koji nas vodi ka ostvarenju zajedničkih ciljeva. Da bismo napredovali kao partija i kao društvo, neophodno je da ostavimo lične sujete po strani i usmjerimo se ka većem dobru. Zajedničkim snagama i uzajamnim poštovanjem, možemo prevazići svaku prepreku i izgraditi snažniju, pravedniju i prosperitetniju budućnost za sve nas”, rekao je Živković.

Danijel Živković, v.d. predsjednika DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član