Živković u Bijelom Polju: Iza svake pobjede naše partije, stoje njeni članovi i aktivisti, njihov pregalački rad i trud

Kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore Danijel Živković sinoć je na tribini u Bijelom Polju saopštio da se pobjeda na izborima obezbijeđuje tako što se reformiše politika.

“Bez posvećenosti, odgovornosti, ozbiljnog rada i truda nema rezultata, ni u životu, ni u politici”, istakao je Živković.

Ističući ljude, kao nosioce reformskih procesa partije i države, Živković je zahvalio za dosadašnju podršku članovima Demokratske partije socijalista i kazao:

“Iza svake naše pobjede stojite vi. Iza svakog pojedinca funkcionera, stojite vi. Stoji vaš razgovor sa prijateljem, komšijom ili nekim drugim. Stoji vaše pregalaštvo, stoji vaša posvećenost u izbornim ciklusima. Moramo biti ponosni na to. Moramo to vratiti opet u Demokratsku partiju socijalista”.

Govoreći o potrebi reforme političkog djelovanja, Živković je istakao:

“Bilo je slučajeva gdje smo se ogriješili. Najviše gdje smo se ogriješili jesu naši članovi, iskreni članovi. Članovi koji su vrlo skromni, koji su ostali u sjenci procesa koji su se desili u prethodnih 15 godina. Članovi koji se nijesu isticali. Za razliku od nekih drugih koji su bili vrlo privilegovani i koji danas nijesu sa nama. E oni koji su ostali u sijenci, sa nama su i u prethodne tri godine.”

Živković je jasno istakao da je cilj smijeniti Vladu i vratiti Demokratsku partiju socijalista na vlast, a svrha je razvijati Crnu Goru.

“Nije dobro da za 10 godina imamo manje stanovnika, u Bijelom Polju, Pljevljima niti u bilo kojoj drugoj opštini, bez obzira kako se ko politički izjašnjava. Mi moramo da vodimo računa o razvoju. Politika mora da obezbijedi razvojnu šansu svakom pojedincu u Crnoj Gori. Da bi se obezbijedila razvojna šansa, DPS mora da se vrati na vlast i najveći dio tereta u tom procesu mora da ponese partijsko rukovodstvo koje ćete birati na izborima, 28. januara”, podsjetio je Živković.

Živković je članovima najavio da će svi prijedlozi programa DPS, prije donošenja, biti dati na mišljenje članstvu.

“Zato ćete imati ispred sebe uskoro planove za ekonomski, obrazovni i zdravstveni razvoj, da vi kažete o tome da li ste saglasni i da li mi na pravi način vidimo razvoj Crne Gore”, saopštio je Živković.

“Ukoliko Demokratske partije socijalista nema u vlasti, onda nema napredne, razvijene i stabilne Crne Gore, a to je pokazalo vrijeme u prethodne tri godine”, zaključio je Živković u punoj sali bjelopoljskog Centra za kulturu.

Danijel Živković, v.d. predsjednika DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član