Živković: Svim građankama i građanima Crne Gore pravoslavne vjeroispovijesti srećan Božić

V.d. predsjednika DPS Danijel Živković, povodom nastupajućeg Božića uputio je čestitke sveštenstvu, građankama i građanima Crne Gore, koji ovaj praznik proslavljaju po julijanskom kalendaru, sa željom da on svima donese dobro zdravlje, sveukupni napredak, ličnu i porodičnu sreću.

“Neka nas i ovi blagi dani, koji predstavljaju simbol mira, sloge i ljubavi, podsjete na značaj sveukupnog jedinstva i očuvanja vrijednosti zajedništva, međusobnog uvažavanja, tolerancije i poštovanja. Upravo njegujući ljepotu svih vjera u našoj Crnoj Gori, uživajući u zajedničkoj radosti, ljubavi i duhovnom miru, uvažavajući i slaveći zajedno sve praznike, čuvamo bogatstvo naše različitosti, međuvjerskog i međuetničkog sklada.

U uvjerenju da ćemo svi mi u ovim danima uživati u porodičnoj harmoniji i prijateljskoj toplini, građankama i građanima Crne Gore pravoslavne vjeroispovijesti još jednom čestitam Božić u nadi da će on donijeti ljubav, toleranciju, zadovoljstvo i uspjeh”, poželio je v.d. predsjednika DPS Danijel Živković.

Danijel Živković, v.d. predsjednika DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član