Živković: Kurban-bajram da nas podsjeti na sklad, multietničnost i multikonfesionalnost kao najvažnije vrijednosti savremene Crne Gore

Povodom Kurban-bajrama, praznika koji nas podsjeća na značaj uzajamne podrške i zajedništva, kao i neprolazne vrijednosti suživota, u ime Demokratske partije socijalista i lično ime, reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću i građanima islamske vjere upućujem najiskrenije čestitke. Želim da vam bajramski dani ispune srca radošću i budu podstrek za činjenje dobrih djela i predani rad za još bolju budućnost vaših porodica, rodbine i komšija.

Neka ovaj veliki praznik podsjeti na solidarnost i humanost, kao i obavezu da čuvamo sklad, multietničnost i multikonfesionalnost, kao najvažnije vrijednosti savremene Crne Gore. Na tim temeljima smo ostvarili i najveće uspjehe naše države – obnovili nezavisnost i ostvarili značajne rezultate u usvajanju standarda demokratski razvijenog svijeta.

Uvjeren sam da ćemo u danima koji su pred nama još posvećenije zajednički raditi u duhu istinskih vrijednosti i brižno njegovati duhovnu slogu i tradiciju, za dobro svih građana Crne Gore, jačajući neprolazne vrijednosti mira, ljubavi i međusobnog razumijevanja.

Danijel Živković, predsjednik DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član