Zejnilović: Političko posrnuće SDP-a u Tuzima

Političko posrnuće Krivokapićevog SDP-a najbolje se ogleda u slučaju Bisere Lekić iz Tuzi, koja je na odborničku listu te partije dospjela mimo svoje volje, zloupotrebom njenih podataka i činjenice da je nepismena. 

Osim što su očigledno jedva uspjeli da skupe ljude iz Tuzi koji bi doborovljno pristali na SDP-ove političke marifetluke i sitna kalkulisanja, pa su pribjegli falsifikatima i zloupotrebama, kad su shvatili da se može desiti da nemaju kompletnu listu, ovim postupkom je ta partija pokazala kakav odnos ima prema građanima Crne Gore. Očigledno su oni za SDP isključivo moneta za potkusurivanje i krpljenje propusta koje su sami napravili u svojoj politici, pa ako neće milom sa njima, onda će silom – uz pomoć grubih falsifikata.

Nedostojanstven, prevarni odnos prema bilo kom građaninu Crne Gore, bez obzira na njegov nivo obrazovanja i lično opredjeljenje, nedopustiv je način bavljenja politikom. Međutim, od onih koji su sve ono za šta su se navodno borili, zarad vlasti i funkcija, pogazili  – ništa nas više ne može iznenaditi.
 
Sanda Zejnilović, kandidatkinja za odbornicu na listi „Tuzi pobjeđuju! DPS – Milo Đukanović”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član