Završen izborni ciklus u DPS-u, članstvo partije neposrednim putem izabralo predsjednike opštinskih odbora i u centralnoj regiji Crne Gore

Danas su u Demokratskoj partiji socijalista održani lokalni unutarstranačkih izbori u centralnoj regiji Crne Gore, na kojima je članstvo partije izabralo nove predsjednike opštinskih odbora u svojim sredinama.

Tako je za predsjednika Odbora DPS Glavnog grada izabran Nermin Abdić, Odbora DPS Prijestonice Oskar Huter, Opštinskog odbora DPS Nikšić Boris Muratović, OO DPS Danilovgrad Radoslav Jovanović, OO DPS Zeta Dušan Radonjić i OO DPS Tuzi Mirza Pepić.

Osim toga, a nakon što su izbori u Opštinskom odboru DPS Kotor protekle nedjelje okončani identičnim brojem glasova dva kandidata, shodno Pravilniku danas je održano i ponavljanje na kojem je Neđeljko Moškov odnio pobjedu.

Današnji izbori su protekli u mirnoj i pozitivnoj atmosferi, bez bilo kakvih nepravilnosti.

Napominjemo da je izborni dan počeo u osam i trajao je do večeras do dvadeset časova. Članice i članovi partije sa pravom glasa u svojim opštinama u centralnoj regiji naše države predsjednike lokalnih odbora birali su neposrednim putem u prostorijama stranke kao i putem aplikacione platforme specijalno napravljene za tu namjenu.

Današnjim izborima, a nakon završetka izbora u sjevernoj i južnoj regiji Crne Gore, zaokružio se izborni ciklus u Demokratskoj partiji socijalista koji je počeo još u januaru mjesecu ove godine kada je članstvo stranke izabralo najviše partijsko rukovodstvo.

Zahvaljujemo svim članicama i članovima naše partije koji su svojim učešćem i samim glasanjem bili dio demokratskih promjena i na taj način dali lični doprinos postavljanju novih standarda na političkoj sceni. Takođe, zahvaljujemo se i svim učesnicima u ovim izborima trkama koji su pokazali visok nivo demokratskog kapaciteta i jedinstva Demokratske partije socijalista.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član