Zamjenik predsjednika DPS Duško Marković u Mojkovcu: DPS politička snaga koja garantuje da se o Crnoj Gori odlučuje u našoj kući

Danas je održana Izborna konferencija Opštinskog odbora DPS Mojkovac, kojoj je prisustvovao i zamjenik predsjednika DPS -a Duško Marković. U obraćanju delegatima, Marković je istakao da je Mojkovac grad u kojem su se događale mnoge prekretnice u crnogorskoj istoriji, i važne i pobjedničke bitke u Prvom i Drugom svjetskom ratu.

“Politike građanske i demokratske Crne Gore u ovom gradu nijesu prisutne samo između dvije izborne konferencije naše Partije, već je takav politički kurs u Mojkovcu prisutan još od godine koja je prethodila istorijskom referendumu. Demokratska partija socijalista i njena vizija već u narednih godinu ili dvije, donijeće da Mojkovac bude prosperitetna opština na razvijenom Sjeveru i u razvijenoj Crnoj Gori”, istakao je Marković.

U svom obraćanju delegatima, zamjenik predsjednika DPS, osvrnuo se i na aktuelna politička dešavanja.

“Jedinstveni glas naše Partije i iz ovog grada poručuje da Crna Gora neće dozvoliti nikakva miješanja i uplitanja u našu slobodu i našu nezavisnost. DPS nije samo stranka nego politička snaga koja garantuje da će se o Crnoj Gori odlučivati u našoj zemlji, a ta garancija je potrebna i onima koji politički ne razmišljaju kao mi u DPS, istakao je Marković  i nastavio: “U tom smislu i donošenje Zakona o slobodi vjeroispovijesti nije nešto što ne poznaju druge države i demokratije. Okrenite se oko sebe, vidjećete da svaka zemlja na ovaj način zapravo štiti i podržava crkve i manastire, a time i svakog vjernika i građanina koji u njih ulazi. A to ne možemo ostaviti bilo kome na volju, već ga uređujemo po najvišim standardima koje su nam već potvrdili sa odgovarajućih međunarodnih adresa”, zaključio je zamjenik predsjednika DPS Duško Marković.

Izbornoj konferenciji u Mojkovcu, prisustvovalo je 180 delegata.

Opštinski odbor DPS Mojkovac

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član