Zamjenik predsjednika DPS-a Duško Marković govorio na konferenciji u Bijelom Polju: Partijsko jedinstvo i sinergija – garancija novih pobjeda

Danas je u Bijelom Polju održana izborna konferencija na kojoj je govorio i zamjenik predsjednika DPS – a  Duško Marković. U svom uvodnom govoru on je naglasio da su partijsko jedinstvo i sinergija garancija novih pobjeda.

“Ponosan sam na partijsko jedinstvo i sinergiju koju smo uspjeli da ostvarimo. Na tome sam vam zahvalan i to ponaosob svakom članu i aktivisti“, istakao je Marković u svom obraćanju delegatima.

Zamjenik predsjednika DPS-a Marković, osvrnuo se i na aktuelne događaje: “Kao što smo nezavisnost obnovili na temelju zakona i demokratije, kao što državu uređujemo kako nalažu najviši međunarodni standardi, tako i svoje crkve i manastire štitimo – po slovu zakona. Naše pravo, da stvari u svojoj kući uređujemo po mjeri naših potreba, nailazi na otpore i opstrukcije“.

Zamjenik predsjednika DPS-a, dotakao se i jučerašnjeg pokušaja uzbunjivanja javnosti putem širenja lažnih vijesti:  „ Juče su posredstvom portala IN4S i srpskog Tanjuga plasirane podvale o navodnom incidentu u školi u Podgorici. Ni djeca nijesu pošteđena radi propagande protiv Crne Gore.“, zaključio je Marković.

Izbornoj konferenciji u Bijelom Polju prisusvovalo je 410 delegata.

Opštinski odbor DPS Bijelo Polje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član