Vuković: Razotkrivaćemo vaše zloupotrebe, a vi samo vrijeđajte

Razotkrivanje zloupotreba  i namještanja poslova u Turističkoj organizaciji Budva, onih koje je po nalogu vrha svoje partije sprovodio direktor Franović,  kao i sve ono što je argumentovano na račun Demagoga iznijeto u Skupštini, isprovociralo je histeriju i frustraciju u njihovim redovima. Bez obzira na sve, to nije opravdanje za uvrede koje upućuju na račun naših odbornika.

Ipak, i pored  pokušaja da nevaspitanjem  pobjegnu od činjenica koje ih kompromituju, moramo da ih razočaramo: bavićemo se upravo onim od čega najviše zaziru. Razotkrivanjem vaše demagogije iza koje stoje namješteni poslovi, tenderi, partijska zapošljavanja …

Dakle, za vrijeme dvogodišnjeg upravljanja Turističkom organizacijom Budva,  direktor Franović i Demokrate su namjestile sve moguće poslove korporaciji Sky iz Beograda. Po nalogu Franovića sve pristigle ponude su slate na email adresu pomenute firme da bi se uklopile i bile najpovoljnije. Nije tajna ni da je koncert Tonija Cetinskog plaćen ove godine duplo više nego godinu ranije. Takođe nije tajna ni da je informacioni sistem GIS plaćen a da ga nismo dobili, jer isti materijal, istog tiraža, kod iste štamparije plaćen trostruko više nego godinu ranije. Da su o trošku Turističke organizacije,  Demokrate obilazile London i da nikada nije toliko novca potrošeno za sajam koji se održavao u tom gradu. Kao posledicu takvog upavljanja Turističkom organizacijom imamo pad Budve u ukupnom turističkom prometu Crne Gore sa 50 na 45 procenata.

Javna je tajna da su Demokrate isključili Franovića iz organa partije u Budvi, da su mu dali otpremninu bez obzira sto je bio vršilac dužnosti, samo da bi ćutao o tome po čijem je nalogu namještao poslove i ko mu je slao instrukcije na papirićima. A, što se tiče članova novog menadžmenta Turističke organizacije, ne možemo a da ne konstatujemo, da su se mnogi od njih  profesionalno izgradili radeći u državnim institucijama, koje su od osnivanja vodili kadrovi vama omrznutog DPS-a. U skladu sa tom činjenicom, nadamo se da će postupiti profesionalno i po savjesti, te da će obavjestiti širu javnost o sumnjivim poslovima koje je Franović zajedno sa Demokratama radio u ime i za račun Turističke oganizacije Budva, a na štetu svih poreskih obveznika i građana Budve.  U međuvremenu, Demokrate nastavite da vrijeđate, od vas se ni ne očekuje bolje. Na svaku vašu uvredu, odgovorićemo novom činjenicom i dokazom o vašoj korupciji i nesposobnosti.

Marko Vuković, predsjednik kluba odbornika DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član