Vuković: Nikada se bizarniji, drskiji, desničarskiji medij nije pojavio u Crnoj Gori od onoga koji je kreirao rektor UCG

Čovjek koji je ustanovio “arhitekturu vjerovanja” saobrazno svom ideološkome kredu, koji je u bujnom obliku izrazio kroz portal IN4S, čiji je tvorac i administrator, danas upravlja Univerzitetom Crne Gore.

Nikada se bizarniji, drskiji, desničarskiji medij nije pojavio u Crnoj Gori.

Ono što ćuti kao rektor, izražava na portalu koji sije nacionalnu i vjersku netrpeljivost, na kome je sve crnogorsko, hrvatsko, albansko ili bošnjaško/muslimansko izloženo govoru mržnje i nakaradnom odnosu kojekakvih autora, u stvari, tipičnih predstavnika Jovanovićevoga “poluintelektualca”.

Neobrazovani i neoduhovljeni, sa pretenzijom zaštitnika pravoslavlja i litija, ti rektorevi pokornici afirmišu ratne zločince i agresiju Rusije na Ukrajinu, sve citirajući umne mislioce, ne bismo li pomislili da u njima ima kakvoga sadržaja i ne bi li obmanuli javnost svojom prividnom intelektualnosti.

Jezik ih odaje, njegova šupljost, kao i nedostatak moralnog vaspitanja. Univerzitetski status se stiče marljivim studiranjem, izvrsnim ocjenama, doktoratom, prestižnim radovima, a ne savezništvom sa kreatorem ove medijske bruke, profesorska zajednico Crne Gore.

“Razaranje čovečanstva i očuvanje duhovnih dobara ne idu jedno s drugim, kao ni skloništa od vazdušnih napada i rode na dimnjacima, a obnovljena militaristička kultura je još na samom početku bila ono što su gradovi bili na kraju: gomila krša.”

Aleksandra Vuković, članica Predsjedništva i poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član