Vuković: Crnoj Gori više nikad ne smije da se ponovi ovakva vlast s ovakvim ljudima

Današnja sjednica Odbora za bezbjednost i odbranu još jednom je pokazala da je jedini ”argument” politike koju zastupa odlazeći premijer Abazović – buka i bijes.

Beskrajne spekulacije i izmišljotine, međutim, kao i obično, lako padaju u vodu čim se Abazović i njemu servilni kadar suoče sa drugom stranom priče, i onda im jedino ostaje da galamom pokušaju da” odgovore” na argumentovane iskaze.

Tužno je i ponižavajuće da u Crnoj Gori vlast uzurpiraju osobe koje nemaju ni integriteta niti trunku odgovornosti, već i kad bivaju uhvaćeni u laži nastavljaju sa besramnim ponašanjem i plasiranjem konstrukcija u koje niko ne vjeruje.

I kako to uvijek biva sa neodgovornim ljudima – upleteni u sopstvenu mrežu laži, danas kada sva Crna Gora razumije da su se bavili nečasnim radnjama, krivicu pokušavaju pripisati svima oko sebe, uzvikujući “drž’te lopova”. Neće moći.

Ponižavajuće je viđeti do čega je Crna Gora danas dovedena – do najjeftinijega, estradnog igrokaza u kojem se smjenjuju manipulacije, neistine i nestručnost. Zapravo, ti i takvi danas smjenjuju i blate svakoga ko odskoči iz “mrtvog mora” mediokritetstva, ko pokaže da je stručan i da se želi baviti svojim poslom onako kako mu to zakon, a ne premijerova švercerska klika nalaže.

Dugo već Abazović mrcvari Crnu Goru. Tokom tog vremena uradio je sve što je mogao protiv nacionalnih interesa, a sada je bjelodano da su istovremeno njegovi saradnici, a možda i on, bili umiješani u kriminal, u aktivnosti nedostojne ličnosti koje se žele baviti bilo kojim državnim poslom – a naročito rukovodećim.

Vrijeme je za odlazak – ako ne žele svojom voljom, građani će im u neđelju pokazati da je to, zapravo, i ta čuvena volja naroda, na koju se pozivaju već dvije godine i za koju se hvataju kao za slamku spasa. I da se Crnoj Gori više nikad ne ponovi ovakva vlast s ovakvim ljudima.

Aleksandra Vuković, članica Predsjedništva DPS-a i poslanica u Skupštini Crne Gore

 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član