Volklov: Za koga rade crnogorske obavještajne službe?

Novoizabrani mitropolit SPC Joanikije saopštio je sinoć da raspolaže sigurnim podacima koji se tiču stava Cetinjana o podršci njegovom ustoličenju, i rekao da se o tome raspitivao kod nadležnih službi sa kojima je imao redovnu komunikaciju.

Čak i kad bismo prihvatili navedene procente podrške kojima mitropolit Joanikije raspolaže, postavlja se pitanje koje to službe njega pothranjuju informacijama sa terena.

Ovakva sinoćnja izjava svakako je još jedan od pokazatelja da je akciji ustoličenja Srpskoj crkvi Vlada Crne Gore stavila na raspolaganju sve poluge svoje vlasti. To je praktično potvrda onoga na šta smo ukazivali, da je ona svojom poniznošću i snishodljivošću prema SPC osim što je kršila brojne zakone i propise, zloupotrijebila gotovo sve državne resurse.

Međutim, prilike u Crnoj Gori kojima građani svjedoče ukazuju da se javnost i ne iznenađuje na informacije da čelnik jedne vjerske organizacije, kako to sam ističe, održava redovnu komunikaciju sa službama. Vjerovatno to sebi može dati za pravo kada je učestvovao i u formiranju i kadriradnju ovakve marionetske vlade.

Mihailo Volkov, član Glavnog odbora DPS Crne Gore   

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član