Velika Britanija nastavlja podršku reformskim procesima u Crnoj Gori

Politički direktor Demokratske partije socijalista Crne Gore Tarzan Milošević sastao se danas sa ambasadorkom Velike Britanije u Crnoj Gori Nj. E. Alison Kemp. 

Milošević je ambasadorku Kemp, zahvaljujući joj na podršci koju Velika Britanija pruža reformskim, političkim i društvenim procesima u Crnoj Gori, informisao o aktivnostima koje se u DPS sprovode u susret predstojećim izbornim ciklusima.

On se takođe osvrnuo na rezultate izbora održanih u 2017. godini i istakao ključne smjernice za izborne kampanje koje slijede u narednih nekoliko mjeseci. U uvjerenju da će svi predstojeći izbori proteći u fer i demokratskoj atmosferi, Milošević je istakao da će izborna 2018. godina biti od izuzetne važnosti za Crnu Goru, imajući u vidu da će rezultati predstojećih predsjedničkih i lokalnih izbora dodatno iskristalisati političku scenu u državi.
Ambasadorka Kemp je upoznata sa dosadašnjim uspjesima DPS i izrazila je zadovoljstvo sadržajnom saradnjom, kao i dobrim i prijateljskim odnosima dvije zemlje. Ona je istakla je da će Velika Britanija nastaviti da podržava reformske procese u Crnoj Gori, koji će biti posvećeni demokratskim vrijednostima.

Sagovornici su razmjenili stavove i o drugim aktuelnim aspektima društvenog i političkog života, sa naglaskom na aktivnosti usmjerene na unapređenje demokratskih i profesionalnih standarda u svim oblastima, uključujući i medije.

Služba za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član