Usvojen plan rada Savjeta mladih DPS Bar za 2019. godinu

Opštinski odbor Savjeta mladih DPS Bar razmatrao je i usvojio Plan rada za 2019. godinu na sastanku održanom 17.januara u Baru. Članovi su davali svoje predloge i sugestije kako bi rad u narednom periodu bio još uspješniji. 

Konstatovan je dobar rad i zavidni rezultati koje je Savjet mladih ostvario u proteklom periodu, prije svega imajući u vidu odličan rezultat na lokalnim izborima održanim u maju 2018. godine. 

Predsjednik Savjeta mladih, Božidar Janković, prisutne je podsjetio na činjenicu da je DPS partija koja je uvijek znala da prepozna i vrednuje energiju i znanje kod mladih ljudi, te  je određenom broju ukazano povjerenje i data šansa kroz mjesto na izbornoj lista DPS-a uoči lokalnih izbora. Danas, u klupama Skupštine Opštine Bar, od 15 odbornika koliko ima DPS, njih 6 je mlađe od 30 godina i iz reda je  Savjeta mladih.
Mladi odbornici DPS-a, posvešćenošću, kvalitetom diskusija i svojom aktivnošću u donošenju odluka danas u potpunosti opravdavaju povjerenje koje im je ukazano.
Tema sastanka bila je i rješavanje pitanja zaposlenja mladih ljudi u Baru, stručnim usavršavanjima , mogućnostima koje nudi Opština Bar u saradnji sa Vladom Crne Gore kako bi se smanjila stopa nezaposlenosti mladih ljudi, kreditnim linijama za pokretanje privatnog biznisa od strane IRF-a i drugim mogućnostima.
Janković je ovom prilikom najavio i niz aktivnosti društveno – humanitarnog karaktera koje će Savjet mladih DPS Bar sprovesti u narednim mjesecima.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član