Umjesto što slikaju, URA-Demokrate neka pokupe makar svoje smeće

Politički voajeri iz koalicije URA-Demokrate ovih dana se trkaju sa radnicima gradske Čistoće ne bi li ugrabili da slikaju kese smeća prije nego što ih ekipe  ovog gradskog preduzeća pokupe.

Imajući u vidu sklonost prevari i obmani koju su demonstrirali čelnici ove koalicije, opravdano sumnjamo da sami zatrpavaju kante, kako bi imali  razlog da se u javnosti oglase. Kada su građani ismijali one animirane projekte, od kojih  su većinu  plagirali od aktuelne gradske vlasti, URA i Demokrate  su kao svoj glavni adut u kampanji istakli, ni manje ni više, nego – smeće!  Ako baš žele autentične fotografije nagomilanog  smeća i otpada, dovoljno je da se prošetaju do opština u kojima vrše vlast, gde su kontejneri zatrpani i predstavljaju pravo izvorište zaraza. Da su iskreni u svojoj brizi za grad, URA-Demokrate bi umjesto da slikaju, pokupili bar svoje smeće. Još su svježe fotografije bačenih listova nekog stranačkog biltena Demokrata, čiji su se otpaci valjali ulicama i ulazima crnogorskih gradova i zagađivali životnu sredinu.

Da ne srljaju iz promašaja u promašaj, ne bi ovi politički amateri  u izbornoj kampanji, napali preduzeće koje po svim istraživanjima javnog mnjenja, dakle mišljenju građana, ima najbolje ocjene, i to sa opravdanim razlogom. Jer radnici gradske Čistoće dnevno u prosjeku sakupe 290 tona količina svih vrsta otpada,  rade po 24 sata,  na pražnjenju kontejnera, odvozu komunalnog otpada,i na čišćenju i pranju ulica, divljih deponija, biljnog otpada a sve u cilju ljepše i čistije Podgorice – po mjeri svih njenih građana! 

Odbor DPS Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član