Trka nezavisnosti 2018.

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore Opštinskog odbora Herceg Novi i ŽAD Herceg Novi i ove godine organizuje Trku Nezavisnosti. Četvrta Trka nezavisnosti održaće se u ponedjeljak, 21.05.2018. godine.

Cilj organizuje Trke nezavisnoti je obilježavanje najvećeg praznika savremene crnogorske istorije, dok je osnovni zadatak promocija zdravih stilova života.

“I ove godine pristigle su brojne najave učesnika, kako domicilnog stanovništva, tako i takmičara iz okruženja, profesionalnih sportista i rekreativaca” kazala je Nevena Keković, predsjednik Organizacionog odbora Trke Nezavisnosti. “Vrijeme okupljanja trkača i dodjela startnih brojeva, biće organizovana naTrgu Nikole Đurkovića od 09:00h, dok će trka početi u 10:00h, u dvije kategorije – junior i senior, u muškoj i ženskoj konkurenciji.”

Junior staza kreće sa Starta na Trgu Nikole Đurkovića do skretanja za šetalište kod zgrade “HTC-a” i nastavlja prema Škveru. Senior staza kreće sa Starta na Trgu Nikole Đurkovića, nastavlja do Igala i kod “Galeba” skreće prema Škveru. Cilj trke za obje kategorije biće na Škveru, gdje će biti organizovana svečana dodijela pehara, medalja i diploma za učesnike, uz odgovarajući program, druženje i posluženje.

Svi zainteresovani za trku mogu se javiti na brojeve: 067 558 473; 069 640 690.

Zbog organizacije Trke Nezavisnosti privremeno se mjenja režim saobraćaja u Njegoševoj ulici, od Prve banke u objektu “Galeb” u Igalu do Gradske kafane u Herceg Novom, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva motorna vozila, osim za vozila organizatora sportske priredbe.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član