Todorović: Svojim odgovornim odnosom lokalna vlast u Šavniku vodi brigu o mladima

Da Opština Šavnik vodi računa o najboljem interesu mladih ljudi, dokazuje i činjenica da je Sekretarijat za finansije, opštu upravu i društvene djelatnosti raspisao Konkurs za finansiranje troškova prevoza studenata u međugradskom saobraćaju, kao i Konkurs za finansiranje troškova smještaja i ishrane u studentskim domovima, za studente iz našeg grada za 2022. godinu.

Ovim činom lokalno rukovodstvo nastavlja da pokazuje odgovornost u odnosu prema mladim ljudima i posvećenost u identifikovanju i rješavanju potencijalnih problema s kojima se suočavaju mladi iz Šavnika.

Pored stipendija koje Opština dodjeljuje onima koji postižu izuzetne rezultate na polju obrazovanja, vjerujemo da će i ova finansijska podrška umnogome olakšati svakodnevni život studenata.

Pokazujući brigu za šavničku mladost, rukovodstvo grada predvođeno Demokratskom partijom socijalista podstiče mlade da rade na individualnom razvoju, te da radeći na sebi doprinesu i kolektivnom dobru koje će se najbolje manifestovati kroz dalji razvoj našeg grada.

Jelena Todorović, predsjednica Savjeta mladih DPS Šavnik

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član