Todorović: Šavnik nije „straobalan“– Šavnik je naš dom

Dok danima slušam izjave nosioca liste koalicije „Za budućnost Šavnika“ u kojima o Šavniku govori, kao o mjestu koje izgleda „straobalno“, gradu čije su ulice „puste“, „svjetla ugašena“, osjećam potrebu da ga pitam šta ga onda motiviše da bude kandidat za predsjednika u opštini koju sudeći po izjavama ni najmanje ne smatra svojim toplim domom, opštinom koja za njega predstavlja mjesto u kom nema ništa lijepo osim predsjedničke fotelje.

No, nijesu neobični ovi stavovi s obzirom na informaciju da pojedini nijesu proveli u Šavniku duže od deset minuta, koliko je potrebno da završe proceduru mijenjanja mjesta prebivališta, kako bi se kandidovali za čelno mjesto u opštini.
Građani su prepoznali da je naša koalicija “Nastavljamo domaćinski za Šavnik” jedina sposobna da predvodi procese u kojima će nastavak dobrih praksi omogućiti dalji napredak i boljitak svim generacijama u Šavniku.

Jelena Todorović, predsjednica Savjeta mladih DPS Šavnik i kandidatkinja za odbornicu liste “PRAVA STVAR, Nastavljamo domaćinski za Šavnik”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član