Tičić: Logično da Budva nema sezonu, kad se vlast trudila da biser Mediterana pretvori u vašarište

Konstatacija premijera Abazovića da je turistička sezona u Budvi ispod očekivanog nivoa, zakašnjela je reakcija i bespomoćno slijeganje ramenima prvog čovjeka Vlade koji je i sa pozicije vicepremijera u prethodnoj, mogao i morao uraditi više da naša opština ne doživi ovakav sunovrat.

Sasvim je očekivano da je sezona u Budvi ovakva kakva jeste, jer je lokalna vlast od našeg grada napravila vašarište. Upravo je svojim brojnim regionalnim putašestvijama gdje je promovisao „etnički čistu” destinaciju, raspirivanjem nacionalizma, mržnje i sijanjem podjela, predsjednik Opštine Budva Bato Carević doprinio da sezona bude ovakva. 

Tako su gospoda iz DF uspjela da Budvu oslobode od turista sa emitivnih tržišta, ali ne i faktura sa otvaranja turističke sezone u našem gradu na kojoj su gosti samo za ulog izdvajali 145 eura, a za piće i hranu po stolu plaćao se propisani iznos ne manji od 1.600 eura.

U ovom opštem rasulu dok su predstavnici lokalne vlasti gledali kako i koliko da se „ugrade“, otmu i što više prigrabe za sebe, Budva je samo propadala. Upravo današnje stanje posljedica je činjenice da je naša opština bila nespremna i ostavljena bez kvalitetne pripreme turističke sezone, a što će nam nažalost najbolje pokazati sami rezultati nakon njenog završetka. 

Zarad svih naših sugrađana, daljeg razvoja ali i opstanka opštine, Budva što hitnije treba novu vlast koja će joj vratiti atribut bisera Mediterana i prijestonice crnogorskog turizma.

Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član