Tičić: Jalovi pokušaj Carevića da povrati uništeni rejting lokalne vlasti

Budvanski performans u čast najboljeg tenisera na svijetu, pretvorio se u jalovi pokušaj predsjednika Opštine Budva, da uz rizik po zdravlje svojih sugrađana, povrati uništeni rejting lokalne vlasti. Uzgred, u Budvi, razloga za veselje, nažalost nema, jer je nekadašnja prijestonica crnogorskog turizma, svedena na seosko vašarište, u kojem lokalna vlast uopšte ne funkcioniše, pošto njeni konstituenti zaslijepljeni međusobnom mržnjom, nijesu sposobni da upravljaju gradom.

Podržavam što je Novak počasni građanin Budve. Riječ je o čovjeku koji je sopstvenu svadbu organizovao u našem gradu, i to u hotelu kojeg je aktuelna vlast, u međuvremenu zatvorila. Slike sa tog događaja obišle su svijet i kao Budvani smo tada bili počastvovani i ponosni, za razliku od današnjeg performansa, gdje su čelnici Budve ikonografijom poručili dijelu svojih sugrađana da oni za njih ne postoje.

Sportski bodrim Novaka Đokovića i drago mi je da je u Budvi, međutim, pitam i Marka Carevića: Zašto se niko nije sjetio da iskaže poštovanje i podršku dvojici naših sugrađana Milošu Božoviću i Stefanu Čavoru koji su nas 15 dana viteški predstavljali na Evropskom prvenstvu u rukometu? Zato što to Marko Carević nije mogao politički da kapitalizuje i zloupotrijebi, ili postoji neki drugi razlog?

Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član