Tičić: Carević da se ne skriva iza drugih, nego da stane iza svojih riječi, djela i zloupotreba

Od predsjednika Opštine Budva, svakako bi bilo mnogo hrabrije i poštenije, kada se ne bi skrivao iza mladih odbornika, već ono što ima da kaže, rekao pod svojim imenom i prezimenom, i sopstvenom odgovornošću.

Ako požele da vide kriminal na djelu, kad već o njemu pričaju, i drugima ga spočitavaju, polaznici Carevićeve političke škole, mogu da odu, recimo do Krimovice, i tamo gledaju kako se otima državna zemlja i gradi na divlje. Ili bi mogli da prošetaju do  “neurbanizovanog sela” gdje nasljednik ministra za urbanizam, uzgred jedini sin koji nije rod svom ocu, ima “malu” kuću od “svega“ nekoliko stotina kvadrata, bez dozvole. Takođe, kao korisna lekcija o kriminalu u praksi, i zloupotrebi položaja,  poslužio bi primjer kompanije „Carinvest“, koja bez ugovora o koncesiji za kamenolom Platac na Krimovici, i dalje nastavlja sa radovima ignorišući odluke Vlade, i stav mještana.

Mnogo je sličnih primjera, gdje se bahatošću, i kriminalom želi izvući imovinska korist, i za taj cilj se sredstva ne biraju. Za to vrijeme Budva propada, a rukovodstvo predvođeno predsjednikom Opštine se zabavlja, o čemu svjedoči i posljednji primjer postavljanja neprimjerenih sadržaja na zvanične naloge Opštine, u svrhu ličnih obračuna.

I na kraju – nije najjasnije šta to želi Marko Carević lično da mi spočita? Sem ako mu smeta to što sam igrao za crnogorsku  vaterpolo reprezentaciju i osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Malagi?! Ako je to po njegovim kriterijumima grijeh, onda priznajem da sam kriv.

Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član