Svečani koktel povodom ubjedljivog rezultata DPS-a u Baru na predsjedničkim izborima

Sjednice Operativnog i Izbornog štaba DPS Bar na kojima je analiziran partijski rezultat na nedavno održanim predsjedničkim izborima u Baru održane su danas. Na sjednici su sumirani dosadašnji rezultati i iskazano veliko zadovoljstvo uspjehom na predsjedničkim izborima, na kojima je kandidat DPS-a, Milo Đukanović, osvojio čak 11.370 glasova, što je jedan od najboljih rezultata u istoriji lokalnog DPS-a. Na sjednici je takođe razmijenjen optimizam, ali i date precizne smjernice za dalji rad partijske mreže na terenu, kako bi DPS ostvario još jednu ubjedljivu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima 27.maja.

Povodom izuzetno dobrog izbornog rezultata na predsjedničkim izborima, Opštinski odbor DPS Bar će organizovati svečani koktel, 16. maja u Dvorcu Kralja Nikole.

Današnjoj sjednici Operativnog i Izbornog štaba DPS Bar, kojom je ispred Predsjedništva partije predsjedavao koordinator, Branimir Gvozdenović, prisustvovali su predsjednica OO DPS, Branka Nikezić, nosilac liste i potpredsjednik Opštine, Dušan Raičević, predsjednik Opštine, dr Zoran Srzentić, članovi Izvršnog odbora partije, kao i svi predsjednici i koordinatori mjesnih odbora sa teritorije opštine Bar.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član