Stotinu mladih u Herceg Novom pristupilo DPS

Sinoć je u Herceg Novom upriličena prigodna svečanost na kojoj su uručene članske karte DPS novim mladim članovima. Nakon dvomjesečne uključenosti u izbornu kampanju, stotinu mladih postali su novi članovi partije.

“Odavno nisam sreo ovako motivisanu grupu mladih ljudi, koja bez ikakve zadrške želi da da svoj doprinos našoj novoj pobjedi”, kazao je koordinator ispred Predsjedništva DPS Petar Ivanović.

Zahvaljujući se mladima na trudu i posvećenosti, Ivanović je ukazao na zajedničke vrijednosti koje su povod okupljanja i dodao: “Naša budućnost ne može biti u obnavljanju prošlosti ili zatvaranju. Naša budućnost mora biti u još snažnijem otvaranju, bržem dostizanju zemalja koje se dinamično razvijaju, jačanju kvaliteta obrazovanja, transferu novog znanja i tehnologija, i povećanju ekonomskih sloboda. Vi ćete dati snažan doprinos takvoj budućnosti”.

Ivanović je podsjetio mlade da se upravo u Herceg Novom, u Kumboru, realizuje jedan od najvećih projekata u Crnoj Gori o kojem se malo priča iako je vrijednost kvadrata prostora ili stana veća nego u mnogim svjetskim metropolama.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Herceg Novi, Slobodan Radović Krušo poželio je dobrodošlicu mladima u pobjednički tim i zahvalio im se na nesebičnom radu i trudu u dosadašnjem dijelu kampanje.

“Mladosti Herceg Novog, mladosti Crne Gore, ovo nisu obični parlamentarni izbori. Ovo su vaši izbori. Vi pripadate generacijama koje treba da preuzmu odgovornost za dalji razvoj države. Vjera u iste zajedničke vrijednosti okupila nas je zajedno. Čestitam vam prijem u jednu modernu i snažnu partiju koja će sigurno pobijediti na izborima 30. avgusta.”

U radnom dijelu zaključeno je da Savjet mladih DPS Herceg Novi nastavi da upoznaje građane Herceg Novog sa partijskim programom za naredne četiri godine i predstavi značajne razlike u razvojnim konceptima koje nude druge partije u odnosu na Demokratsku partiju socijalista.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član