SM DPS: U znak sjećanja na žrtve, naša delegacija položila vijenac u Podgorici, Amina Brahić prisustvuje komemoraciji u Srebrenici

Jutros je delegacija Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore, povodom Evropskog dana sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici i Dana sjećanja na civilne žrtve ratova vođenih na prostorima bivše Jugoslavije u periodu od 1991-2001, položila vijenac u Spomen-parku na Pobrežju u Podgorici.

Delegaciju, koju je predvodila predsjednica Sonja Milatović, činili su sekretarka Marija Popović, sekretarka za međunarodnu saradnju Kristina Šćepanović i član Predsjedništva Mustafa Pepić, dok članica Predsjedništva Amina Brahić, u ime Savjeta mladih DPS Crne Gore, danas prisustvuje komemoraciji u Srebrenici.

“Čuvamo sjećanje na žrtve genocida u Srebrenici kao najbolniju opomenu da se ovakav nezapamćeni zločin nikada više ne smije dogoditi. Bosna i Hercegovina u nama ima iskrene prijatelje, a porodice žrtava vječite saveznike u borbi za pravdu”, poručili su iz Predsjedništva Savjeta mladih.

Savjet mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član