SM DPS: Takmičenje “Sad ja imam riječ za Crnu Goru” pokazalo da u Savjetu mladih stasavaju lideri za nova politička vremena

Proteklog vikenda u Nikšiću, a u organizaciji Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore, održano je takmičenje iz besjedništva “Sad ja imam riječ za Crnu Goru”.

Na takmičenju je učešće uzelo 14 predstavnika iz 14 crnogorskih opština i to: Sandra Dubak iz Andrijevice, Nikola Obradović iz Berana, Alisa Pelinković iz Bara, Denisa Pušija iz Bijelog Polja, Stefan Vuletić iz Cetinja, Andrej Barović iz Danilovgrada, Teodora Španjević iz Herceg Novog, Dino Mulamekić iz Gusinja, Anja Popović iz Podgorice, Lukas Junković iz Ulcinja, Dijana Vuković iz Žabljaka, Andrej Ćetković iz Mojkovca, Stjepan Krstonijević iz Pljevalja i Vladan Šturanović iz Nikšića.

Petočlani žiri, čiji sastav su činili poslanik u Skupštini Crne Gore i član Predsjedništva DPS Andrija Nikolić, članica Izvršnog odbora DPS Zoja Bojanić Lalović, poslanica u Skupštini Crne Gore Suzana Pribilović, predsjednica Alijanse žena DPS Nikšić Renata Bulajić i doktorand na Univerzitetu u Berlinu, dugogodišnji debater u Crnoj Gori i Njemačkoj, Danilo Kalezić imao je težak zadatak da, uprkos izuzetno jakoj konkurenciji i brilijantnom predstavljanju svih takmičara, donese odluku o najboljima.

Na kraju, sistemom bodovanja, utvrđeno je da su najbolji među najboljima, redom, Vladan Šturanović, Denisa Pušija i Anja Popović.

“Realizovali smo ovo takmičenje kao platformu na kojoj ćemo otkriti nove nade političke scene i obezbijediti dodatni prostor za profilaciju mladih u politici. Tu smo zamisao i ostvarili i, nakon sjajnih besjeda kojima smo svjedočili, još jednom se uvjerili u istinu da u Savjetu mladih stasavaju lideri za nova politička vremena”, kazali su iz Predsjedništva Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član