SM DPS: Okupljeni oko istih vrijednosti, snažno podržavamo herojsku borbu mladih Ukrajine

Danas je Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore podržao humanitarnu akciju koju je organizovao Glavni grad u cilju pomoći građanima Ukrajine.

“Svjesni istine da borba koju vode Ukrajinke i Ukrajinci nije samo borba za slobodu i očuvanje suvereniteta Ukrajine, već i borba za odbranu vrijednosti na kojima se temelji evropsko društvo, osjećali smo moralnu obavezu da pomognemo onima koji čine budućnost Ukrajine – mladim ljudima”, kazali su iz Predsjedništva Savjeta mladih DPS Crne Gore. 

Savjet mladih DPS Crne Gore, svjedočeći strahotama i užasima koje rat sa sobom donosi, nedvosmisleno osuđuje vojnu agresiju Rusije nad Ukrajinom i s dubokim poštovanjem pozdravlja istrajnost u odbrani teritorijalnog integriteta i suvereniteta Ukrajine. 

“Saosjećajući sa svim s čim se suočavaju, ganuti istinom da se bore za iste one vrijednosti oko kojih se mi okupljamo, prethodnih dana članovi Savjeta mladih prikupljali su donacije koje su danas i predali na Trgu nezavisnosti i poslali jasnu poruku da podržavaju herojsku borbu ukrajinske mladosti”, poručili su oni. 

Zahvaljujemo i Alijansi žena Demokratske partije socijalista Glavnog grada koja je, na čelu sa predsjednicom Zojom Bojanić Lalović, bezrezervno podržala ovu akciju.

Savjet mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član