SM DPS Nikšić: Osnovna kultura misaona imenica za one čije su namjere da nezavisne Crne Gore ne bude, Nikšić nije grad polusvijeta

Kad god se Marko Kovačević nađe u središtu skandala, koji razotkrivaju ideje čiji je baštinar, eto nepostojećeg Kluba mladih Nove srpske demokratije u ulozi drvenog advokata, uvijek spremnog da na sve moguće načine diskredituje one koji su stali na žulj njihovoj uzdanici i diki.

Znamo da vam je, gospodo, Savjet mladih DPS, trn u oku, budući da smo najveća i najozbiljnija omladinska politička organizacija u zemlji, koja se bavi politikom, a ne politikanstvom, u kakvo vas uvlače oni čiji ste poslušnici.

Podsjećamo vas da mi nikome i ne moramo ništa da obećamo da bi bio dio našeg tima, ali razumijemo da polazite od sebe kada govorite na tom fonu, jer nije bilo lako ispuniti sva ta golema obećanja o zasnivanju radnih odnosa u lokalnoj samoupravi, EPCG, Solaru i slično.

Žalosno je što ste kao mladi ljudi sebi dozvolili da se spustite na ovaj nivo komunikacije i što ponavljate napamet naučene teze o kriminalu i korupciji, koji su više svima postale i više nego smiješne, a još žalosnije što pristajete to da radite bez da je za dvije i po godine ove smijurije od vlasti, dokazano postojanje bilo čije krivice.

Jadno je što ste dozvolili sebi da bilo kome licemjernim čestitkama namećete slavlje bilo kojeg praznika, jer tim djelom pokazujete da povrijeđujete nečije pravo na slobodu izbora, a vjerujemo da nemate problema s tim što je Crna Gora građanska država.

Dalje, mi smo sljedbenici onih politika koje su Crnoj Gori donijele suverenitet i međunarodni integritet, a vi se zapitajte da li na čast i ponos jednom mladom čovjeku treba da služi činjenica da je u redovima onih čije je namjere da nezavisne Crne Gore, u kojoj danas živite, školujete se i radite, ne bude mudrim djelovanjem osujetila Demokratska partija socijalista sa svojim partnerima.

Edukacije vaše radi, politika DPS-a sačuvala je mir i međunacionalni sklad, čime je obezbijeđeno i to da ovdje “ničija majka ne zakuka”, dok je najvrliji izdanak povampirenih mračnih ideologija upravo taj Marko Kovačević, kojeg bez razmišljanja zastupate, dok iz punog srca pjeva o onome o čemu se svakom čovjeku diže kosa na glavi.

Unaprijed vas najdobronamjernije savjetujemo da se okanete trošenja vremena na uzaludna opravdanja parada sa kojih se širi nacionalna netrpeljivost, te da budete baš vi ti koji će dati doprinos razvoju i emancipaciji Crne Gore, koja je djelovanjem vremešnih vedeta vaše partije zaustavljena na svom evropskom putu.

Savjet mladih DPS Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član