SM DPS Glavnog grada kreirao i pokrenuo internet kampanju “Stop vandalizamu”

Željeći da damo doprinos razvoju svijesti o neophodnosti čuvanja svega onoga što Podgorica jeste i onoga što postaje, kreirali smo internet kampanju “Stop vandalizmu”.

Budući da svjedočimo ubrzanom razvoju Glavnog grada pod rukovodstvom Demokratske partije socijalista, te da poražava činjenica da često svjedočimo destruktivnom ponašanju pojedinaca u Podgorici, smatramo da je neophodno više govoriti o ovoj temi, koja predstavlja i svojevrsnu kulturu življenja. 

U nadi da ćemo svi zajedno raditi na intenziviranju osjećaja pojedinačne i kolektivne odgovornosti za prostor u kojem živimo, te da u vremenu koje nam je krenulo u susret nećemo imati priliku da uviđamo pojave koje su posljedica devijantnog ponašanja, a koje su, po logici stvari, našle mjesto na vizualima iz naše kampanje, nastavićemo posvećeno da radimo na tome da Podgorica postane evropski grad po svim parametrima.

“Iako ponekad poraženi istinom da našem gradu škode oni koji nemaju osjećaj za lijepo i korisno, nećemo biti obeshrabreni činovima primitivizma i nekulture, već ćemo nastaviti da doprinosimo izgradnji Podgorice po mjeri svih mladih ljudi koji su u njoj našli svoj dom”, poručili su iz podgoričkog Savjeta mladih.

Savjet mladih DPS Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član