SM DPS Crne Gore: Poslije Radulovića i Jokići familijarno uhljebljeni na državnim jaslama

Postavljanjem Gorana Jokića za načelnika Centra bezbjednosti Podgorica, nastavlja se lanac rodbinski ili partijski povezanih lica, koje nova vlast zapošljava u državnoj upravi. Dobro je poznato da je novopečeni načelnik Goran Jokić rođeni brat skoro imenovanog direktora Doma zdravlja Podgorica Danila Jokića, inače funkcionera Ujedinjene Crne Gore, a da mu je sestra, Željka Savković, borac za naknade za majke, koja vjerovatno zadovoljna učincima nove vlasti, posebno po pitanju zapošljavanja njene rodbine, ne spominje više naknade iako je rušila prošlu Vladu pod tim izgovorom.

Tako sada, nakon partijskog zbrinjavanja porodice Branka Radulovića, imamo još jedan primjer familijarnog uhljebljavanja, na talasu revanšističkih čistki. Za posljednju u nizu, čuli smo juče kako je izvedena, iz Beograda, iz bolesničke postelje, uz posredovanje izaslanika, u vidu pomoćnika i šefa kabineta direktora Uprave policije.

Pitamo premijera, ali i sve predstavnike parlamentarne većine, jel ovo, to “zapošljavanje po stručnosti, sposobnostima i obrazovanju“ koje su obećavali svojim simpatizerim, ili je u pitanju brutalno postavljanje partijskih ili podobnih kadrova, pa tako imamo gotovo cijele pasove porodičnog stabla, udomljene po dubini i širini državne uprave.

Savjet mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član