SM DPS Crne Gore: Milan Knežević, medijski kaplar Miloševićevog generala

Od kad je došla nova vlast, a Milan Knežević i Andrija Mandić, postali nepoželjni u istoj, ova dvojica su u velikom problemu. Nakon što su, zahvaljujući ucjenjivanju Krivokapićeve vlade, udomili radikalne kadrove po dubini i širini, nakon što su spiskali silne pare srbijanskih poreskih obveznika na „Bitku za Nikšić“ – iz koje su, uzgred, izašli kao gubitnici – na red je došla otplata dugova. Teret ovog nezahvalnog posla, danas je pao na nejaka politička pleća Milana Kneževića, u jednom beogradskom tabloidu promovisanog u medijskog kaplara Miloševićevog generala Lazarevića (osuđenog ratnog zločinca).

Kako je u međuvremenu Lazarevićevo jadikovanje nad činjenicom da je Crna Gora tokom NATO intervencije sačuvana od razaranja, a ljudski životi spašeni, podvedeno pod lamentiranje generala koji je sve bitke izgubio ali ne odustaje od poraza, kaplar Knežević je dobio zadatak da pojača propali spin. Njegove današnje tvrdnje – reciklirane besmislice – da je tadašnji i današnji predsjednik Crne Gore, nosio neke vojne tajne u Brisel na početku intervencije, zaista ne zaslužuju komentar i navodimo ih isključivo kao primjer, kakav tretman doživi neko ko, svojom zaslugom, spadne na ulogu kaplara generala-ratnog zločinca.

Da su se tokom NATO intervencije pitali Knežević, Mandić, Lazarević, i njihovi istomišljenici Crna Gora ne bi postojala i do dan danas se ne bi oporavila od ljudskih i materijalnih gubitaka. Zahvaljujući odgovornoj i promišljenoj politici tadašnjeg državnog rukovodstva, a prije svega Mila Đukanovića, naša država je spašena od razaranja, veći ljudski gubici su izbjegnuti, a naše generacije, poput mnogih prije nas, nijesu morale od temelja da grade ono što je uništeno; brojne izbjeglice, različitih nacija, našle su utočište u našoj državi, i u njoj započeli nove živote. Zato je Crna Gora, na nesreću raznih lazarevića, kneževića i sličnih, i danas, više od dvije decenije nakon NATO intervencije, stabilna, multietnička država koja uprkos raznim udarima, i političkim elementarnim nepogodama, sačuvala svoju građansku suštinu – postament na kojem je izrasla savremena Crna Gora.

Savjet mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član