SM DPS Crne Gore: Demokrate bile protiv gradnje hidroelektrana, a sada su za

Demokrate kao opozicija su bili protiv gradnje hidroelektrana, i o tome su besomučno govorili na svojim konferencijama, ali sada kao dio vlasti još jednom su promijenili svoj stav i mišljenje.

Njihov partijski uhljeb na direktorsko mjesto u EPCG Nikola Rovčanin, zatražio je da se elektrana u Otilovićima izuzme iz zabrane gradnje.

To ništa ne bi bilo čudno da riječi ne dolaze iz partije koja je zdušno i izričito bila protiv gradnje hidroelektrana širom Crne Gore.

Pred lokalne izbore u Pljevljima Demokrate su Otilovićko jezero smatrali “draguljem” i “velikom šansom za turizam grada”, govorili da je “priroda darovala bogatstvo i njegovi potencijali nijesu dovoljno iskorišćeni”, najavljivali idejna rješenja za valorizaciju turističkih potencijala ovog kraja. Ali sva ta deklarativna partijska zalaganja Rovčanin je danas pogazio.

Još jednim mijenjanjem svog stava, Demokrate su potvrdile svoj manir da stav iz opozicije, ne zadržavaju kad postanu dio vlasti. Njihovi opozicioni stavovi su očigledno bile oportunističke floskule, koje služe za jeftino pridobijanje glasača, koje iznevjere istog momenta kad se dočepaju fotelja.

Savjet mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član