SM DPS Crne Gore: Čedomir Antić, cio život dokazuje da je ipak veliki Srbin

Čedomir Antić ponovo trenira velikosrpski šovinizam, na Crnoj Gori. Jedan od lidera Studentskog protesta devedesetih, nakon kratkog ali neuspješnog staža portparola Demokratske stranke, pao je u nacionalistički trans iz koga ne izlazi već 25 godina.

Nakon niza političkih akrobacija, i traganja za sopstvenim identitetom, lutajući od Studentskog političkog kluba Čedomira Jovanovića do G 17 plus Mlađana Dinkića, Čeda – ali onaj kome nikad nijesu govorili “oženi me” – svoj politički identitet našao je na talasima najgoreg šovinizma kojeg emituje redovno prema Crnogorcima iz svoje fotelje salonskog istoričara i nacoša. Posljednju takvu bravuru izveo je ispred parlamenta Crne Gore, kada se slavodobitno slikao sa uzdignuta tri prsta, ne bi li još jednom ovjerio svoj velikosrpski identitet.

Čedomiru Antiću, preporučujemo da se mane Crne Gore i pretenzije da se bavi njenom državnošću. Neka izabere neku drugu temu na kojoj će dokazivati svoje velikosrpstvo. Uostalom, preplitanje identiteta, u slučaju istoričara Antića srpskog i hrvatskog, za svakog čovjeka je najveće bogatstvo. Žalosno je da je to pomenutom velikosrpskom aktivisti postala očigledno životna frustracija koja ga tjera da mržom prema drugima, cijelog života dokazuje da je veliki Srbin.

Savjet mladih DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član