Slobodan Radović Krušo na čelu DPS-a u Herceg Novom

Opštinski odbor DPS Herceg Novi jednoglasno je za predsjednika izabrao Slobodana Radovića Kruša. Radović je ugledni privrednik i dobitnik više crnogorskih i međunarodnih priznanja u oblasti turizma i preduzetništva. Vodio je Opštinski odbor DPS-a i u prethodnom mandatu, tokom kojeg je održano više izbora na kojima je Demokratska partija socijalista značajno uvećala broj osvojenih glasova u odnosu na prethodni period.

Radović je predstavio osnove programa rada za naredne četiri godine i najavio nove aktivnosti u Herceg Novom koje imaju za cilj još veće približavanje potrebama građana, zalaganje za razvojne projekte od značaja za sve građane Herceg Novog i snaženje partijske infrastrukture.

On se zahvalio članovima novog Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci i dodao: “Obnovili smo jedinstvo u Partiji, dali konkretan doprinos nizu aktivnosti od značaja za Herceg Novi od kojih posebno izdvajam usvajanje prostornog plana koji ne bi mogao biti usvojen bez podrške DPS-a čime smo pomogli svim građanima i svim investitorima u Herceg Novom, i pojačali aktivnosti u ŽAD-u i Savjetu mladih. Povjerenje koje ste mi ukazali za mene predstavlja veliku čast, ali i obavezu. Očekujem da u narednom periodu svako od nas da svoj maksimum, da zajedno realizujemo planirane aktivnosti, vratimo nekadašnji sjaj Herceg Novom i stvaramo šanse za sve mlade. Spreman sam da uvijek budem makar korak ispred svih i konkretnim činjenjem, a ne obećanjima, dam svoj doprinos” naglasio je Radović.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član