Škrelja: Premijer da objasni zbog čega se Vladina vozila zloupotrebljavaju u privatne svrhe

Pozivamo premijera Zdravka Krivokapića da pojasni javnosti po kojem osnovu njegovi ukućani koriste službena vozila Vlade Crne Gore tokom privatnih posjeta inostranstvu.

Nakon što su, ne tako davno, gazili građane Crne Gore, službeni automobili u službi Krivokapićeve porodice sada su zaduženi za ekskurzije po Beogradu, što je samo još jedna od ozbiljnih zloupotreba kojima pribjegava Vlada.

Od čovjeka koji je, manirom okorjelog populiste, prvog dana mandata u Vladu došao taksijem, Krivokapić je za kratko vrijeme vozni park Vlade Crne Gore pretvorio u taksi službu za porodične potrebe. Dodatni skandal je što funkcioneri Vlade, mijenjaju tablice na vozilima, skidaju službene ne bi li mogli da državna vozila koriste u privatne svrhe.

Računajući na to da će Krivokapić ili oćutati, ili demagoški odgovoriti kako se on žrtvuje, a da je njegova porodica izložena nezapamćenom progonu, ipak ga podsjećamo da je u pitanju djelo za koje su predviđene zakonske sankcije. Zato je dužan da javnosti objasni, šta se to dešava sa Vladinim voznim parkom i zašto se automobili koriste nenamjenski, u porodične i privatne svrhe.

Luiđ Škrelja, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član