Škrelja: Nesposobna Vlada i isti takav ministar isključivi krivci za stanje u policiji

Skandalozne informacije koje čujemo ovih dana, da zbog nedostatka sredstava i opreme ulcinjska policija nije mogla da “pokrije“ glavne alternativne saobraćajnice tokom prošlonedjeljnog uviđaja ubistva, zaista ulivaju strah u kosti i otvaraju pitanje bezbjednosti svih građana koji finansiraju državni aparat.

To što Vlada i resorni ministar Sekulović, pokušavaju da nađu opravdanje u činjenici da budžet nije usvojen, zaista djeluje licemjerno. Kao da neko treći treba da obezbijedi donošenje budžeta, a ne oni koji čine izvršnu vlast, izabranu od strane vladajuće većine?! To što se oni nalaze pod ucjenama Demokratskog fronta, i što su pristali da budu ministri sa takvom vladajućom većinom, zaista nije problem koji treba da se tiče građana.

Uprava policije dovedena je u situaciju da njeni pripadnici ne mogu da odgovore osnovnim zadacima i poslovima iz svoje nadležnosti, što vjerujemo raduje razne kriminalce i prestupnike. Za to kao i ugroženu bezbjednost građana, formalna i suštinska odgovornost, pripada nesposobnoj Vladi i istom takvom resornom ministru.

Luiđ Škrelja, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član