Škrelja: Lažni diplomata i falsifikator Simijanović kao Abazovićev mentor i savjetnik u izdaji građanske Crne Gore

Hohštapler i špijun Stevan Simijanović priznao da je po zadatku došao u našu zemlju da utiče na izbornu volju građana i sastavlja Vladu.

Ovom lažnom američkom diplomati domaćin je bio Dritan Abazović, čija partija mu je i platila hotelski smještaj za vrijeme vršljanja po našoj državi. Sada je i javnost upoznata sa ulogom ovog prevaranta, kao i protiv čijih interesa je radio.

Posebno je zabrinjavajuće da neko ko je sebe pretenciozno instalirao na čelo bezbjednosnih službi, u kontinuitetu ima kontakte sa nekim sumnjivim tipovima iz kriminalnog miljea: od ovog falsifikatora i prevaranta Simijanovića do nedavnog susreta u sred Vlade sa licem koje pripada jednom od kriminalnih klanova u Crnoj Gori. Usput, to što se Abazović pored mnogih automobila u voznom parku Vlade odlučio za korišćenje vozila koje je koristio mafijaški klan u Albaniji, možda najbolje opisuje Abazovićevu opčinjenost kriminalcima.

Čuli smo danas u dva navrata, i od lažnog diplomate i od lidera DF, kako se i sa kim Abazović dogovarao i kome se kleo na odanost i “čuvanje esencije srpskog naroda u Crnoj Gori” – ma šta to značilo. Ništa nas više ne može iznenaditi od njega, jer smo se mnogo puta uvjerili da nema na šta nije spreman da bi došao na vlast, održao se na njoj i zadržao tu moć koja ga očigledno fascinira mnogo više nego što bi trebalo.

Luiđ Škrelja, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član