Sjutra predstavljanje izborne liste “Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović”

Obavještavamo Vas da će predstavljanje liste “Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović” biti održano sjutra (ponedjeljak, 07. maj 2018) u 19 sati, u Kongresnoj sali stare zgrade Vlade (Jovana Tomaševića bb). 

U nastavku pogledajte biografiju nosioca liste “Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović” dr Ivana Vukovića, kao i nekoliko fotografija iz njegove lične arhive.

Biografija Ivana Vukovića: Uspjesi u nauci, obrazovanju, sportu…

Dr Ivan Vuković rođen je 1984. godine u Podgorici, gdje je završio osnovnu i srednju školu.

Nosilac liste „Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović“ za izbore u Podgorici cijenjen je u stručnoj akademskoj javnosti zbog svog obrazovanja i postignuća iz oblasti nauke.

OBRAZOVANJE

Ivan je osnovne i specijalističke studije završio, sa visokim prosjekom, na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore (studijski program: Međunarodni odnosi i diplomatija). Nakon završenih osnovnih studija, kratko je radio u Ministarstvu vanjskih poslova Crne Gore, a zatim nastavio svoju akademsku karijeru.

Poslijediplomske studije završio je 2008. na Univerzitetu Leiden, Holandija. U junu 2014. godine, s pohvalama (cum laude) je odbranio doktorsku disertaciju na Centralno-evropskom univerzitetu u Budimpešti i tako postao u tridesetoj godini, doktor nauka.

Tokom doktorskih studija, jedan dio istraživanja realizovao je na prestižnom Univerzitetu Harvard. Akademsku 2016-2017. proveo je na Univerzitetu Džordž Vašington, kao prvi Fulbrajtov stipendista za post-doktorske studije iz Crne Gore. Tokom boravka u Americi, predavao je na pomenutom univerzitetu.

OSVAJAČ ŠAMPIONSKOG PEHARA U DRESU BUDUĆNOSTI

Interesantan detalj iz biografije nosioca izborne liste DPS, za širu javnost je još uvijek nepoznanica – Ivan je bio vrhunski sportista i osvajač šampionskog pehara! Nastupajući za prvi tim odbojkaškog kluba „Budućnost“,  Ivan je 2002. godine osvojio titulu prvaka SR Jugoslavije u čuvenom finalu protiv Budvanske rivijere.

Media tim Demokratske partije socijalista Crne Gore   

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član