Sekulić: Za vrijeme pandemije sačuvano 60 000 radnih mjesta i otvoreno 1000 novih

Kandidatkinja za poslanicu  Demokratske partije socijalista, i ministarka ekonomije Dragica Sekulić izjavila je da je Vlada Crne Gore u vrijeme pandemije, u vidu pomoći  isplatila četrdeset dva miliona eura subvencija, dok je različitim mjerama  sačuvano šezdeset hiljada radnih mjesta i otvoreno hiljadu novih.

Sekulić je najavila kontinuitet odgovorne ekonomske politike, koja podrazumjeva brigu o zaposlenima, rad na uslovima na očuvanju radnih mjesta i dalji razvoj.

„Nastavićemo i u narednom mandatu da ulažemo u mlade ljude, u najznačajniji kapital – ljudski kapital”, rekla je Sekulić.

Ona je istakla da je za svaku stabilnu ekonomiju potrebna jaka privreda, a da osnov privrede čine ljudi.

„Zato smo našu ekonomiju razvijali po mjeri čovjeka, našeg građanina”, kazala je Sekulić i podsjetila na odluku Vlade da se zaposlenima u trgovini obezbijedi neradna nedjelja, kako bi  imali slobodan dan koji mogu da provedu sa svojim porodicama.

„Vjerujemo u dalji razvoj naše zemlje i naše ekonomije, ali prije svega u znanje koje imamo u Crnoj Gori”, zaključila je kandidatkinja za poslanicu DPS i ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

Medija tim Demokratske partije socijalista Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član