Šćepanović: Kovačević mora da ode sa čela grada

Da svaka istina boli, pogotovo one koji vrlo svjesno uništavaju grad, pokazuje i najnoviji ispad direktora Sportskog centra, Boška Draškovića, koji je još jednom pokazao svoje pravo lice fizički nasrćući na predsjednika Opštinskog odbora DPS Nikšić Borisa Muratovića.

Njegovo ponašanje nas ne iznenađuje, s obzirom na to da se Drašković, još za skupštinskom govornicom, javnosti predstavio nevaspitanjem i primitivizmom.

Lokalnim vlastodršcima poručujemo da nam se ne zalijeću, jer je danas, nažalost, svako u mogućnosti da kupi fakultetsku diplomu, ali uz kupljene diplome, gratis ne dolaze pamet, znanje i sposobnosti.

Izjava predsjednika Opštine Nikšić, Marka Kovačevića, koji se “hrišćanski” uznio da pomiri narod prijeteći smrću građanima koji se ne osjećaju kao on, skandalozna je i neprihvatljiva.

Dalje, koalicioni partneri Kovačevića moraju shvatiti da nije dovoljno samo osuditi njegovu izjavu. Treba da pokažu sugrađanima da im fotelje nijesu pomutile razum i da je jedina logična posljedica razrješenje predsjednika opštine Nikšić, jer ako želimo Nikšiću da vratimo pristojnost, Kovačević mora da ode sa čela grada.

Zaključno, ovakvo nasilništvo i primitivizam Draškovića i Kovačevića jasno pokazuje da su obojica nedostojni funkcija koje obavljaju, a njihovo će štetočintvo ostati upamćeno kao period sramote i propasti grada pod Trebjesom.

Kristina Šćepanović, odbornica DPS-a u SO Nikšić

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član