Šćepanović: Demokrate se samoproglasile PR službom Pošte Crne Gore, te dodatno ogolile istinu da u ovom preduzeću radnih mjesta ne fali za prijatelje, kumove i rodbinu

Tvrdnjom da je dezinformacija vijest da je više od 130 ljudi zaposleno u Pošti Crne Gore od početka 2021. godine do kraja 2022. godine, Demokrate faktički potvrdile da na ovo preduzeće gledaju kao na svoju ličnu prćiju.

Kompletna istina o politizaciji je ogoljena u vidu stavljanja jedne partije u funkciju PR službe jednog državnog preduzeća, koje joj je pripalo podjelama po “dubini i širini”.

Samo me interesuje da li su skribomani ovog saopštenja jedni od tih 130 novozaposlenih, tj. ujedno i na platnom spisku, vezani za državne jasle, dok za partijske potrebe pravdaju nepočinstva i devastaciju ovog preduzeća.

U krajnjem, moram napomenuti da je Pošta Crne Gore, kao i druga preduzeća kojima rukovode partijski kadrovi Demokratske Crne Gore, postala platforma za uhljebljenje partijski podobnih, te da vam pored diploma iz dobrih kumovskih, prijateljskih i porodičnih odnosa, fakultetske diplome gotovo i ne trebaju za zaposlenje u vodećim državnim preduzećima, što se u krajnjem, zbog neumijeća i neznavenosti, odražava na negativni trend u poslovanju istih.

Kristina Šćepanović, članica Glavnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član