Savković – Vukčević: Vršnjačko nasilje ne smije biti povod za medijske senzacije, Vijesti nastavljaju svoju prljavu propagandu

U dnevnim novinama “Vijesti” danas smo bili u prilici da pročitamo tekst koji, najblaže rečeno, nadilazi svaku skandaloznu misao koja se u tom glasilu do danas mogla pročitati.

U ovakvom momentu, objaviti tekst u kojem se DPS optužuje za “predizbornu kampanju” povodom vršnjačkog nasilja koje potresa i državu i regiju – može samo neko ko ima ozbiljnih problema. Onih koji nadilaze i politiku i ideologiju.

U ovakvom momentu, relativizovati strahovito vršnjačko nasilje – mogu samo ljudi bez svijesti i savjesti. Dolazili oni iz sramne propale Vlade ili krugova koji podupiru njene ministre – sasvim je svejedno.

Znajući za autorkine probleme, koji se očito reflektuju i na njene tekstove, do danas ni na jedan način nijesmo reagovali na sve što je u prethodnom periodu pisala. Ipak, ovog puta je teško ostati nijem – zbog zaprepašćenja time koliko daleko i ona može da ode.

Dalje nećemo. Jer sve što je autorka napisala – jedino govori o njoj i o mediju koji je spreman da to u ovom trenutku objavi.

Nela Savković – Vukčević, poslanica DPS-a u Skupštoni Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član