Savković Vukčević: Do kad ćemo da se čudimo

Budimir Aleksić otvoreno govori što bi velikosrpska skupina, njihovi idejni tvorci i Crkva željeli da urade Crnoj Gori. Ovu namjeru on ne ukriva izmišljanjem priča o stvaranju prosperitetnije i “svježije” Crne Gore, kao što čine ostali koji imaju isti naum. Aleksić je, śetimo se, tražio da se podigne spomenik Pavlu Đurišiću, da se ukine FCJK, i imao još mnogo sličnih zahtjeva i prijedloga, a svi oni vodili su zatiranju Crnogoraca i ostalih nesrba, jer je to odavno planirana i nikad završena misija.

Zločini u Hrvatskoj i na Kosovu, genocid u Bosni i Hercegovini, pokolji tokom Drugoga svjetskoga rata, nezapamćena zvjerstva od 1918. godine – stravični su dokazi da se Velika Srbija htjela uspostavljati kroz ratove, jer drugih argumenata za širenje teritorije nije bilo. U koje granice su hajkači završili svi znamo.

Jedino nejasno povodom izjave Aleksića, koji govori iz glave svih poklonika “srpskog sveta” i “ruskog sveta”, jeste do kada ćemo mi da se čudimo nad najavom likvidacije države Crne Gore.

Nela Savković Vukčević, poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član