Savković Vukčević: Antić – čovjek mržnje

Ko o čemu – Čedomir Antić o Crnoj Gori. Nekad euforično, a danas skrušeno i razočarano, desničarski ekstremista još jednom predočava kako je njegova opsesija susjednom državom slučaj koji zahtijeva pomoć za to nadležnih lica i ustanova. Znamo da cio život, podsvjesno, dokazuje i sebi i drugima da je Srbin, ali bi bilo dobro da to radi na neki drugi način, a ne zloupotrebljavanjem građana naše države.

Podvojena ličnost Antića, gdje je između nekadašnjeg netalentovanog portparola Demokratske stranke i salonskog velikosrpskog nacoša, izabrao ovo drugo, zaslužuje opservaciju stručnjaka. Ova skribomanija koju praktikuje na proruskim portalima po Crnoj Gori, neće mu pomoći. Opservacije o nacistima među nacionalnim manjinama, i samo njemu i njegovim nalogodavcima znanih 50 hiljada lažnih birača – uvjeravaju kako se njegovo stanje vremenom samo pogoršava.

Ipak, sve što piše, mržnja koju nemilice sije po proputinovskim propagandističkim glasilima, a naročito njegove sumanute teze, samo uvjeravaju da je sa pravom držan podaleko od Crne Gore. To mu se poručuje i stihovima Jovana Dučića: “Ljudi koji mrze, to su najpre glupaci, a zatim kukavice, ali nikad heroji”.

Nela Savković Vukčević, članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član